Reparació bancada

Reparació en bancada L'Aldea

Per què triar Berauto per la reparació en bancada?

Tecnologia avançada: Comptem amb sistemes de reparació en bancada d’avantguarda que ens permeten realitzar ajustos precisos i restauracions detallades.

Experts qualificats: Els nostres tècnics tenen formació especialitzada en l’ús de bancades de reparació, amb anys d’experiència en la restauració de vehicles danyats.

Resultats fiables: Ens centrem en retornar el teu vehicle a les seves especificacions originals de fàbrica, assegurant la seva seguretat i rendiment òptim.

Servei integral: Més enllà de la reparació en bancada, inspeccionem i reparem altres danys per oferir-te una solució completa.

El nostre procés de reparació en bancada Inclou:

Diagnòstic precís: Utilitzem eines de diagnòstic avançades per avaluar el dany estructural i planificar la reparació.

Restauració estructural: Amb la bancada, realineem i corregim l’estructura del vehicle, assegurant que compleixi amb les especificacions originals.

Verificació de qualitat: Realitzem proves rigoroses post-reparació per garantir la seguretat i el rendiment adequat del vehicle.

Acabats i retocs finals: Després de la reparació estructural, procedim amb qualsevol treball de xapa i pintura necessari per restaurar l’aparença del teu cotxe.

Bancada Berauto

Auto Mechanic Man With Clipboard At Car Workshop
Car Underbody On A Lift At An Authorized Workshop

Solicita'ns pressupost

Visita la nostra galeria per veure exemples de vehicles que hem restaurat amb el nostre servei de reparació en bancada.

Si el teu vehicle ha sofert un accident i necessita una reparació en bancada professional, no dubtis a contactar amb Berauto. 

Necessites una reparació en bancada?

Altres serveis

Berauo Faro Servei Vertical 2024
Reparació fars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Serviceman In Workshop Fixing Broken Car Window With Vacuum Filler

Reparació llunes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ca
ca
Skip to content